Welcome back (Flash Mob) :: Iloista viikonloppua!

Viikon paras päivä on alkanut.

Hieman tahmeasti kylläkin, koska eilen illalla myöhään innostuin metsästämään ”Flash Mobeja” netistä.

Ne viehättävät minua kovasti.
Innostus alkoi siitä kun ennen joulua sain siskoltani Hallelujah-Flash Mob’in. Sitä ennen en tiennyt tällaisia esityksiä olevan olemassakaan.

Eilen illalla sitten selaisin taas You Tubea ja aika vierähti huomaamattani pitkälle yöhön. Vasta yhden aikaan kömmin peiton alle. No, kuusi tuntia on kylliksi; vietämmehän mukavan siesta iltapäivällä kuitenkin.
.

Yö on antanut meille taas viisi senttiä uutta lunta. Mahtavan iso Massey Fergusson auraustraktori kolisteli kadullemme, juuri kun pääsimme pihalta ulos ja Chico tietysti haukkumaan ja mesoamaan sellaisesta jättiläiskammotuksesta.

Aamulenkki sujui sen jälkeen leppoisasti. Koska lumiaura oli heittänyt lumet jalkakäytävälle, niin Chico rämpi lumessa ja minä kuljin ajoradan sivussa. Niin voi hyvin tehdä lauantaiaamuna.
.

Sitten oli tietysti aamiaisen vuoro. Minun aamiaiseni voivat olla hieman eriskummallisia. Tänään se sisälsi kaksi Saarioisten grahamlihapiirakkaa (joista tykkään kovasti); väliin laitan ohueksi suikaloitua suolakurkkua ja muhevan makuista Ahvenanmaalaista kermajuustoa. Sitten vain mikroon kuumenemaan.

Suolakurkut ovat hieman kiven takana. Täällä länsisuomessa ihmiset syövät etikkaisia makeahkoja kurkkuja. Minun suuhuni ne maistuvat oudoilta. Myrttisen suolakurkut ovat just oikean makuisia, mutta tällaiselle suurkuluttajalle hieman hintavia. Siispä ostan Felixin suolakurkkuja – jotka eivät ole suolakurkkuja, vaan hieman suolattuja etikkakurkkuja. Lisään purkkiin teelusikallisen valkosipulimurskaa (purkissa ostettua) ja puolitoista teelusikallista suolaa. Tämän jälkeen ne muistuttavat aitoja suolakurkkuja; hieman etikka edelleen lyö läpi.
Pitisi varmaan ruveta säilömään itse…

Mukillinen tummapaahtoista Presidenttiä piirakoiden kyytipojaksi ja tulos on NAM!
.

Takaisin Flash Mobeihin.

Yöllinen saalistus kannatti; tässä teille oikea helmi! Ryhmä on ammattimainen; näitä juttuja tekevät ilmeisesti enemmänkin. Instrumentteja ei käytetä eikä taustamusiikkia.

Esitys on toteutettu Heathrowin lentokenttäterminaalissa.

Tulen esityksestä niin iloiseksi; alun kauniista yllätyksestä nuorelle parille, hykerryttävästä ”boys are back in town” osiosta, ihmisten yllättyneistä ilmeistä, yleisestä ilosta joka täyttää koko terminaalin!

Katsokaa! Saatte esityksestä kaiken irti vaihtamalla videon ”full screeniin” (oikea alakulma). Tämän videon laatu sallii sen. Toivon että esitys antaa teillekin iloa ja energiaa tähän päivään.
.

Mukavaa lauantaita ja viikonloppua!

.

 

Kategoria(t): Musiikki, Ruoka, Yleinen, Ystävät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti